Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Η εμπειρία 20 ετών συνυφασμένη με την υπευθυνότητα, μπορούν να σας παρέχουν λογιστικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Για την επιχείρισή σας, αλλά και τις φορολογικές σας υποχρεώσεις, το ΤΑΞΙΣ this σας συμβουλεύει, σας κατευθύνει και διεκπεραιώνει με ασφάλεια όλες τις συναλλαγές σας με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Παράλληλα το ΤΑΞΙΣ this καλύπτει ένα ευρύ φάσμα φορολογικών υπηρεσιών προς ιδιώτες, το οποίο ξεκινά από την σύνταξη και υποβολή φορολογικής δήλωσης, πόθεν έσχες, ρύθμιση οφειλών, δηλώσεις ακίνητης περιουσίας, μισθωτήρια συμβόλαια μέχρι και εξειδικευμένες φορολογικές υπηρεσίες κατοίκων εξωτερικού, δηλώσεις περιουσιολογίου, και υποστήριξη σε φορολογικούς ελέγχους.

Είμαστε πάντα κοντά στον πελάτη μεταδίδοντας με φιλικότητα και αμεσότητα την κατάλληλη φοροτεχνική ή επιχειρηματική πληροφόρηση και συμβουλή. Σε ένα πολύ απαιτητικό χώρο εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για να είμαστε ένα αξιόπιστο λογιστικο γραφειο. Η άριστη γνώση της νομοθεσίας, η συνεχής μας επιμόρφωση και η αγάπη για αυτό που κάνουμε, μαζί με την αποτελεσματική υποστήριξη που προσφέρουμε στους πελάτες μας αποτελούν τους βασικούς πυλώνες του λογιστικού μας γραφείου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο